#1 2010-09-22 14:48:32

Ahomiya

Użytkownik

Punktów :   

lc5

[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]

Szukam swoją uke^^

#2 2010-09-23 19:07:17

miyaki

Użytkownik

Punktów :   

Re: lc5

Już chciałam napisać, że tak jak nie przepadam, a może i nawet nie cierpię an cafe (chociaż kiedys ich słuchałam), tak to też mi się nie podoba, ale muszę przyznać, że nie jest takie złe.
To miła odmiana widzieć Miku i słyszeć jego głos w takim wydaniu. Osobiście zamiast loveless b.mi się podoba Lc5love&crash i ew. to tell me też. (Tell me to już wgl miła odmiana co do Miku : P)

Ostatnio edytowany przez miyaki (2010-09-23 19:12:45)

#3 2010-09-23 22:02:51

Natsuko

Użytkownik

Punktów :   

cholera. nie chętnie to mówię, ale mi sie podoba! XDD w sensie.. jest w miarę xDD  no nie jest złe, może tak xD daje radę^^""""

Wiewiórka, i lisek, i zając. Futrzane ogonki mają
Tylko biedronka nie am ogonka. Niema ogonka biedronka
Koguty bociany i wrony. Pierzaste mają ogony
Tylko biedronka nie ma ogonka. Nie ma ogonka biedronka

#4 2010-09-24 11:36:23

Ahomiya

Użytkownik

Punktów :   

Dla mnie jest takie... zwyczajne. Ale napisałam wątek o lc5 tylko dlatego, że cenie sobie an cafe.

Szukam swoją uke^^

#5 2010-09-25 12:33:37

NyappyXD

Użytkownik XD

Punktów :   

A mnie się to bardzo podoba ^_^

#6 2010-09-25 18:17:54

Chocoletta

Administrator

Punktów :   

Parę razy przesłuchałam 'Loveless', ale nie mogę się przyzwyczaić, Miku lepiej już brzmiał w An Cafe.

the black day still won't fade~

#7 2010-09-25 18:37:40

Ahomiya

Użytkownik

Punktów :   

Też tak uważam. Jakoś jak patrze na jego nowy image i przypominam sobie go dawniej to nie moge sie przełamać. No ale coż, dorósł, więc może chce grać bardziej dorosłą muzykę a nie być wiecznie słodziakiem

Szukam swoją uke^^

#8 2010-09-29 12:27:44

GrayLady23

Użytkownik

Punktów :   

oglądnęłam, posłuchałam... hmmm... muzycznie brzmią nawet nawet ale wokal miku to jakiś potworek. brzmi jakby miał kluchę w gardle, która mu strasznie przeszkadza ale na szczęście mimo to, nie jest to takie słodziutkie i kolorowe brzęczenie jakie było w AC. na szczęście nie ma tu już niczego z oshare kei i wesolutkim graniem. może jak się podszkolą to coś z nich będzie.

#9 2010-10-15 11:08:11

Juria

`honorable law

Punktów :   

Przesłuchałam kawałek, gdy usłyszałam głos Miku od razu wyłączyłam. Jego głos stanowczo mi nie odpowiada, mam wrażenie, ze jego barwa bardziej pasuje do pop'u. Choć w końcu wygląda jak człowiek, a nie kolorowa choinka.

Dlaczego tak jest? Mimo, że cie nie znam moje serce cierpi.
  Nie rozumiem tego, ale 'Kocham Cie'.
`Wspomnienia` patrzenia na ciebie powodują gehenne.
」」

Anata no tome no kono Inochi ~ theGazettE

#10 2010-10-17 13:12:26

Makoto-san

Użytkownik

Punktów :   

Lc5 raczej mówię NIE. Sa jacyś bezbarwni i giną w tłumie. Muszę przyznać, że lubiłam An Cafe (z Bou)i gdy usłyszałam, że Miku założył nowy zespół miałam nadzieję na coś w tym stylu, ale zawiedli mnie na pełnej linii.
Tylko wiatrak na trzecim planie teledysku mi się podoba.

Pamiętam, jakby to było wczoraj,/ wierzyłem, że mam pod skórą światło,/ i jeśli naciąć skórę- rozbłysnę jasno./ Dziś, gdy na drodze życia upadnę-/ stłukę kolano i pokażę się krew.
                                                                                                  Billy Collins, Dziesięciolatek

Makoto's Last.fm

#11 2010-11-05 19:12:29

NyappyXD

Użytkownik XD

Punktów :   

Hehe, to z tym wiatrakiem było dobre XD
A ja jak o nich usłyszałam, to myślałam, że będzie... no wiecie. Ale jest spoko, chociaż Tell Me i Love & Crash za bardzo mi się nie podobają.

Ostatnio edytowany przez NyappyXD (2011-07-08 12:49:07)

Stopka forum

RSS