Już chciałam napisać, że tak jak nie przepadam, a może i nawet nie cierpię an cafe (chociaż kiedys ich słuchałam), tak to też mi się nie podoba, ale muszę przyznać, że nie jest takie złe.
To miła odmiana widzieć Miku i słyszeć jego głos w takim wydaniu. Osobiście zamiast loveless b.mi się podoba Lc5love&crash i ew. to tell me też. (Tell me to już wgl miła odmiana co do Miku : P)
Ostatnio edytowany przez miyaki (2010-09-23 19:12:45)
cholera. nie chętnie to mówię, ale mi sie podoba! XDD w sensie.. jest w miarę xDD no nie jest złe, może tak xD daje radę^^""""
ChocolettaAdministrator
Parę razy przesłuchałam 'Loveless', ale nie mogę się przyzwyczaić, Miku lepiej już brzmiał w An Cafe.
GrayLady23Użytkownik
oglądnęłam, posłuchałam... hmmm... muzycznie brzmią nawet nawet ale wokal miku to jakiś potworek. brzmi jakby miał kluchę w gardle, która mu strasznie przeszkadza ale na szczęście mimo to, nie jest to takie słodziutkie i kolorowe brzęczenie jakie było w AC. na szczęście nie ma tu już niczego z oshare kei i wesolutkim graniem. może jak się podszkolą to coś z nich będzie.
Przesłuchałam kawałek, gdy usłyszałam głos Miku od razu wyłączyłam. Jego głos stanowczo mi nie odpowiada, mam wrażenie, ze jego barwa bardziej pasuje do pop'u. Choć w końcu wygląda jak człowiek, a nie kolorowa choinka.
Makoto-sanUżytkownik
Lc5 raczej mówię NIE. Sa jacyś bezbarwni i giną w tłumie. Muszę przyznać, że lubiłam An Cafe (z Bou)i gdy usłyszałam, że Miku założył nowy zespół miałam nadzieję na coś w tym stylu, ale zawiedli mnie na pełnej linii.
Tylko wiatrak na trzecim planie teledysku mi się podoba.
Hehe, to z tym wiatrakiem było dobre XD
A ja jak o nich usłyszałam, to myślałam, że będzie... no wiecie. Ale jest spoko, chociaż Tell Me i Love & Crash za bardzo mi się nie podobają.
Ostatnio edytowany przez NyappyXD (2011-07-08 12:49:07)