no domyślam sie xDDD
ale nie robimy off topu!! >.<
Karasu, nie Doda i Nergal! >.<
ChocolettaAdministrator
Natsuko napisał:
bo nas Admin-sama zje i co w tedy będzie?! ^^
Ludzi nie mam w zwyczaju jeść, ale bardzo dobrze, że staracie się powstrzymywać z offtopem.
Powiem, że fajnie się dobrali i 'Lastica' zajęła u mnie czołowe miejsce na liście ulubionych piosenek. Może nawet ta piosenka będzie podkładem do mojej prezentacji. *myśli*
słuchałam jej cały czas przez trzy dni xD jak już opanowałam cały tekst (w miarę..) nie wyrobiłam i przełączyłam piosenkę x33
ChocolettaAdministrator
Ja jeszcze dość nie mam i pewnie przez najbliższe dwa tygodnie 'Lastica' będzie widziana u mnie w mp3 czy na telefonie. XD
ChocolettaAdministrator
No więc, Panowie zmienili wygląd - klik. Jak dla mnie wszystko byłoby cacy, ale krótkie włosy Tatsurou mnie nie przekonują. I jeszcze preview - Free.
Jakie są Wasz opinie?
Zobaczywszy zdjęcie dostałam szoku, ale dla mnie to sprawa drugorzędna, więc mogą nawet nago występować. :3 Co do PV, zapowiada się ciekawie, ale to zbyt mało by wydać jakąś opinie.
jeśli mam być szczera, to Tatsurou w krótkich włosach strasznie mi się nie podoba, ale piosenka zapowiada się całkiem miło ^___^
Tatsu już miał kiedyś krótkie włosy i do twarzy mu w nich co prawda te wyglądają odrobinę dziwnie ale walić to najważniejsze żeby śpiewał xD W 2007 roku miał krótkie włosy (wiem bo oglądałam wczoraj DVD z 2007 roku żeby nie było że jestem fangirl xD ) No i dobrze wyglądał
A co do piosenki to chciała bym posłuchać tak jak i nowych płyt MUCC tylko że szkolne komputery nie są wyposażone w głośniki x_X